Presentkort till fotografering

En fotografering är en uppskattad upplevelse att ge till någon du tycker om, en vän, din partner eller familjen. Det blir ett vackert minne i orm av fotografier som utstrålat värme och kärlek. Min styrka som fotograf är att få dig att känna dig trygg och avslappnad under vår fotografering. Jag erbjuder gravid- och bröllopsfotografering.

 

Du väljer själv om du önskar att köpa ditt presentkort fysiskt eller digitalt. Du kan ge bort ett helt paket eller ett valfritt belopp som mottagaren kan använda som en del av betalningen vid en bokning.

Bra att veta

Betalning sker via faktura som jag skickar via mejl och ska betalas inom 14 dagar. Presentkortet är giltigt när betalningen mottagits.

 

Presentkortet är i kraft 1 år. Innehavaren av presentkortet bör boka sin fotografering inom utsatt tid, även om själva fotograferingen kan ske senare än så. Koden som står på presentkortet bör anges i samband med bokning. Milersättning tillkommer om fotografering sker 5 mil utanför från Åmål.

 

Presentkortet kan ej returneras eller bytas mot kontakter.

Beställning av presentkort

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt så jag svarar dig senast följande vardag. Du kan även kontakta mig på info@fotografelin.se om du undrar något gällande presentkort. Glöm inte att kolla skräpposten ifall mitt svar hamnat där.